D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31  

DAGOVERZICHT

VR 4 MEI 2018

20:00

Salva Sanchis »

Radical Light

MaZ
In Radical Light gaat choreograaf Salva Sanchis in dialoog met de muziek van Discodesafinado, het muzikale duo waarmee sound designer en componist Senjan Jansen en Joris Vermeiren een fusie van minimale techno en experimentele elektronica brengen. Jansen verzorgde de sound design en/of mixing voor films als Anyway The Wind Blows, Linkeroever en Ex-drummer. Hij werkte ook al samen met Wim Vandekeybus. »
EXPO

AIR-Biekorf 2 »

verschillende kunstenaars

Brugotta Hal Biekorf
Vorig jaar ging het project AIR Biekorf van start. Voortaan zal elk jaar een Brugse kunstenaar de witte muur in de gang van de Biekorf Theaterzaal op creatieve manier invullen. Dit jaar kreeg de kunstenaar de opdracht om te werken rond ons centrale thema 'spel'. Hij is daarmee onze tweede 'artist in residence'. Aan dit werk is ook een tentoonstelling gekoppeld. We daagden opnieuw verschillende kunstenaars uit om zich te laten inspireren door dit werk en er een antwoord op te bieden. Het resultaat is een intrigerende kruisbestuiving tussen professionele kunstenaars, kunststudenten en amateurkunstenaars. »
EXPO

Maria Degrève »

overzichtstentoonstelling

De Bond
Maria Degrève maakt als beeldend kunstenares gebruik van verschillende media: schilderijen, video's, foto's, textiel, sculpturen, installaties en performances. In De Bond is een overzicht van haar werk te zien. Samen met gastcurator Isabelle De Baets ontwikkelt ze een parcours dat de verschillende periodes uit haar loopbaan in kaart brengt. »