D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31  

EXTRA'S

ADRESGEGEVENS PUBLIEK

Cultuurcentrum Brugge gebruikt zijn publieksgegevens enkel om het publiek op de hoogte te houden van de activiteiten en om te informeren over wijzigingen of afgelastingen. Het beheer van de adresgegevens gebeurt conform de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

PERIODIEK & ELEKTRONISCHE NIEUWSBRIEF

Cultuurcentrum Brugge publiceert een periodiek met daarin de meest recente informatie over de activiteiten. de periodiek wordt gratis thuisbezorgd aan alle geïnteresseerden. We informeren je ook via onze milieuvriendelijke elektronische nieuwsbrief. Meer info gewenst? 050 44 30 60 of cultuurcentrum@brugge.be.

LAATKOMERS

Het is zowel voor de artiesten als voor het publiek storend wanneer tijdens de voorstelling nog publiek in de zaal binnenkomt. Laatkomers kunnen enkel met uitdrukkelijke toestemming van de optredende artiest(en) in de zaal worden toegelaten. Tickets van laatkomers worden niet terugbetaald of omgeruild.

OORDOPPEN

Bij bepaalde concerten worden oordoppen gratis ter beschikking gesteld voor het publiek. Je kunt dit vragen aan de avondkassa of bij de onthaalmedewerkers.

SLECHTHORENDEN

Op de parterre van de Stadsschouwburg en in toneelzaal De Dijk is een ringleiding voor slechthorenden aanwezig. Graag een seintje aan het bespreekbureau wanneer je hiervan gebruik wenst te maken: 050 44 30 60 of bespreekbureau@brugge.be.

ROLSTOELGEBRUIKERS

Op de verschillende locaties van Cultuurcentrum Brugge werd een aantal plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers. Graag een seintje aan het bespreekbureau bij je reservering wanneer je hiervan gebruik wil maken: 050 44 30 60 of bespreekbureau@brugge.be.

VESTIAIRE

De vestiaire is verplicht, maar gratis. Jassen, paraplu's, rugzakken of boekentassen worden om veiligheidsredenen niet in de zaal toegelaten.

WACHTLIJSTEN

Bij uitverkochte voorstellingen kunnen we je naam op een wachtlijst noteren. Wanneer reserveringen worden geannuleerd, contacteren we je. Een plaats op de wachtlijst biedt echter geen garantie op een ticket.

FOTO'S EN TELEFOON

Het gebruik van gsm's of smartphones tijdens de voorstelling is niet toegestaan. Fotograferen, filmen of het maken van opnames van de voorstelling is niet toegestaan.

WIJZIGINGEN

De aankondigingen kunnen onderhevig zijn aan veranderingen. De meest recente informatie kun je raadplegen op deze website.