D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  

ALGEMENE INFO

HOE INSCHRIJVEN?

SCHOOLVOORSTELLINGEN
Scholen met een lotingnummer worden in volgorde van de loting op volgende dagen opgebeld (tussen 8.30 en 12.00 uur en 13.30 en 16.30 uur):
Kleuter- en lager onderwijs: op donderdag 8 en vrijdag 9 september 2016.
Secundair onderwijs: op maandag 12 en dinsdag 13 september 2016.


Leg a.u.b. het lijstje met de gewenste voorstellingen en het juiste leerlingenaantal klaar in het secretariaat of geef daar het nummer op waar je bereikbaar bent voor overleg.

Vanaf donderdag 15 september kunnen scholen zonder lotingnummer de overblijvende plaatsen aanvragen via T 050 44 30 45 (Sonja De Brouwer).
Het aantal beschikbare plaatsen vindt u bij elke schoolvoorstelling op deze website.

WORKSHOPS
Vanaf 8 september kan je hiervoor afspreken via T 050 44 30 52 (Sara Colpaert). Je kan de workshops ook mee bestellen terwijl je voor de schoolvoorstellingen opgebeld wordt.

RONDLEIDINGEN & CO
Wil je een cultureel educatief project of een cultuurdag organiseren? Wens je een rondleiding in de Stadsschouwburg? Neem dan liefst 5 weken vooraf contact op met Sara Colpaert, T 050 44 30 52 of sara.colpaert@brugge.be

FILMS LESSEN IN HET DONKER
Reserveer vanaf maandag 19 september je plaatsen voor de films van Lessen in het donker: via het Cultuurcentrum, T 050 44 30 45 (Sonja De Brouwer).

Op zaterdagvoormiddag 17 september 2016 is er gratis visiedag van Lessen in het donker in Lumière Brugge. Alle informatie hiervoor: www.lesseninhetdonker.be onder visiedagen.

BEVESTIGING

Alle telefonische afspraken moeten vóór 25 september 2016 schriftelijk bevestigd worden. Pas dan is uw reservering definitief. Kies hiervoor het/de juiste bevestigingsformulier(en):
- kleuters
- lager onderwijs (schoolvoorstellingen, rondleidingen en workshops)
- lager onderwijs (Lessen in het donker)
- secundair onderwijs (schoolvoorstellingen, rondleidingen en workshops)
- secundair onderwijs (Lessen in het donker)

Twee weken vóór de geplande activiteit krijg je een brief van het Cultuurcentrum met alle praktische afspraken en het lesmateriaal.

Annulering

Het is aanvaardbaar dat je met enkele leerlingen minder komt dan aanvankelijk opgegeven. Als het aantal onbezette plaatsen echter meer dan 10% van de gereserveerde plaatsen bedraagt, dan moeten die toch betaald worden. Annulering is slechts mogelijk tot 1 oktober 2016. Daarna wordt 90% van de gereserveerde plaatsen aangerekend.

BETALING

Bij aankomst noteren wij hoeveel leerlingen aanwezig zijn (leerkrachten en begeleiders komen gratis mee). De betaling gebeurt door overschrijving nadat je een factuur van het Cultuurcentrum ontvangen hebt.

SPELREGELS

Op vraag van de theatergezelschappen mogen de leerlingen meestal pas bij het begin van de voorstelling in de theaterzaal binnen. Toch vragen wij dat alle groepen bij al onze activiteiten 10 minuten vooraf aanwezig zijn. Zo is er voldoende tijd om het juiste aantal deelnemers te noteren en om jassen en tassen in de vestiaire achter te laten.

Dank om de leerlingen voor te bereiden en te motiveren. Op deze website vind je informatie en lesmappen.

Rugzakken, grote handtassen, snoep, drankjes, piepende horloges en GSM's horen niet thuis in een theaterzaal of bioscoop, tentoonstelling of workshop. We verwachten dat de leerkrachten bij hun klas plaats nemen en meewerken om de activiteit in een rustige sfeer te laten verlopen.

STUDENTEN LERARENOPLEIDING

Kleine groepen studenten uit de lerarenopleiding kunnen onze school- of filmvoorstellingen bijwonen.
Inlichtingen en reservering via sonja.debrouwer@brugge.be of T 050 44 30 45.

BUSVERVOER

Cultuurcentrum Brugge organiseert busvervoer voor Brugse scholen (kleuter- en lager onderwijs en 1ste graad secundair) die naar de theatervoorstellingen komen.
Prijs: 1 euro per leerling van kleuter- en lager onderwijs, 1,50 euro voor leerlingen 1ste graad secundair.
Belangrijk: vermeld duidelijk de juiste opstapplaats (ook voor wijkafdelingen) op de bevestigingsbrief.

Het Cultuurcentrum organiseert geen busvervoer voor de filmvoorstellingen, tentoonstellingen, workshops en rondleidingen.

DYNAMO OP WEG

Cultuurcentrum Brugge is via Canon Cultuurcel geregistreerd als cultuurschakel. Dat betekent dat groepen van max. 30 leerlingen tijdens de daluren gratis met De Lijn mee kunnen tot vlakbij de verschillende theaterzalen of andere locaties van het Cultuurcentrum. Lees hierover meer op www.cultuurkuur.be/dynamo

INFORMATIE

Wij proberen zo veel mogelijk voorstellingen, films en andere activiteiten te prospecteren vóór we ze in het programma opnemen. Er zijn echter ook theatervoorstellingen die al geboekt worden vóór ze gemaakt zijn. Alle nieuwe informatie, lesmappen, recensies, foto's, filmpjes van voorstellingen vind je op deze website.

In onze algemene brochure 2016-2017 'Cultuurcentrum Brugge van alle kunsten thuis' en op deze website vind je ook informatie over onze avondprogrammering. Wij hebben een mooi aanbod familievoorstellingen, jongerenproducties onder het label 'Verse Maatjes' (voor +12) en de reeks 'aMAZe' (+16) waarvoor je je leerlingen misschien wel enthousiast kunt maken.
Groepsreserveringen voor familie- of avondvoorstellingen: T 050 44 66 21 E cultuurcentrum@brugge.be. Per 10 leerlingen is 1 ticket voor een begeleider gratis.

CONTACT

Schoolvoorstellingen en Lessen in het donker: sonja.debrouwer@brugge.be T 050 44 30 45
Educatie, workshops, rondleidingen: sara.colpaert@brugge.be T 050 44 30 52
Administratie en assistentie: heidi.vandenbossche@brugge.be T 050 44 66 22