D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31  

PRODUCTIEOVERZICHT

VISUEEL THEATER & CIRCUS

Gilles Monnart / Un Oeuf Is Un Oeuf »

Schommelstoel
24/9/2017

Schommelstoel is een woordeloos verhaal over angst en verwondering, vriendschap en afscheid nemen. Mime en bewegingstheater, in combinatie met verrassende en grappige animaties, maken van Schommelstoel een visueel prikkelende voorstelling waarin de grens tussen film en live bewegingstheater vervaagt. »

Lejo - AFGELAST! »

Hands Up!
5/11/2017

Deze voorstelling werd helaas afgelast wegens onvoorziene omstandigheden. »

El Patio Teatro »

A mano
5/11/2017

'A mano' is poëtisch en intrigerend figurentheater van de allerbeste soort. Twee spelers maken een klein mannetje uit klei en zetten het te koop in de etalage van een antiekwinkel. De passanten hebben echter alleen oog voor de andere figuren en objecten in de etalage, maar niet voor het mannetje. Hij doet er alles aan om kopers te behagen. Tevergeefs … »

Compagnie Philippe Genty - AFGELAST »

Inner Landscapes
7/11/2017

Tot onze spijt zien wij ons genoodzaakt deze voorstelling te annuleren omwille van technische redenen. Na grondige studie van de technische plannen en gezien de productionele omvang van dit project, bleek de organisatie van deze voorstelling niet haalbaar in de Brugse Stadsschouwburg. Tickets worden uiteraard terugbetaald. »

Matthias Romir »

Life is ... (short stories)
19/12/2017

Met zijn voorstelling Life is … (short stories) nestelt hij zich ontegensprekelijk binnen de wereldtop. Hij brengt zijn publiek in vervoering met een verzameling absurde anekdoten uit het soms waanzinnige dagelijkse bestaan. Hij doet dat in een mix van circustheater, theater en video-art. »

Collectif Petit Travers »

Nuit
7/1/2018

Collectif Petit Travers behoort tot de top van de jongleerkunst. Zowel kinderen als volwassenen kijken met grote ogen en open mond naar hun verbluffende verbeelding van een betoverende ‘nacht’ die lang blijft nazinderen. »

Cirque Inextremiste »

Extrêmités
2/2/2018

Jongleerballen en kegels zijn leuk, zeker als je circus wil maken. Een rolstoel en gasflessen zijn dat ook en daar kun je pas bizarre trucs mee uithalen. Dat is alvast het inzicht vol lef van Cirque Inextrémiste. Vanaf de eerste minuut voel je dat dit Franse drietal niet zomaar een doordeweekse vertegenwoordiger is van het actuele nieuwe circus. »

Luis & Pedro Sartori do Vale »

Dois
20/2/2018

Ze zijn met twee, de broers Luis en Pedro. Dat feit inspireerde hen tot een spannende voorstelling over … jawel, twee broers. Ze delen niet alleen dezelfde familienaam, herinneringen, humor en avonturen, maar ook hetzelfde beroep en dezelfde interesses. »

Groupe acrobatique de Tanger »

Halka
28/2/2018

In hun nieuwe productie Halka keert de Groupe Acrobatique de Tanger terug naar hun oorsprong: het strand. Het is een plaats waar lichamen worden verborgen of blootgesteld, waar mensen komen om te spelen, flirten en zich te ontspannen. Bovendien komen in Marokko de ‘troupes’ en families van de acrobaten samen op het strand om er te trainen en zich met elkaar te meten. »

Galapiat Cirque / Collectif MAD »

Mad in Finland
22/3/2018

Zeven Finse acrobates verlieten hun vaderland om hun circusdromen waar te maken. Gewapend met een uit de kluiten gewassen dosis humor, liefde en energie, keren ze nu terug naar hun roots. Hoe voelt het om vandaag Fin te zijn, in dit koude, maar tegelijk magische en mysterieuze land dat een bijzondere aantrekkingskracht uitoefent? »

Bonjour Burlesque »

Airbag Burlesque
3/6/2018

De Magic Mirrors tent lijkt zowat het natuurlijke biotoop voor een ouderwetse burlesque avond in de traditie van de rondtrekkende circussen en cabaretacts. Retro amusement op de grens van comedy, dans, theater, circus en striptease met een cast van internationale performers. »