Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  

PRODUCTIEOVERZICHT

NOSTALGIA

De Komedie Compagnie »

Kassa Kassa
22,23/10/2016

Deze succeskomedie van de Britse auteur Michael Cooney, brengt het verhaal van Eddy of meer bepaald van zijn ingenieuze manier om inkomsten te verwerven op kosten van ‘de staat’. Wat volgt, is een opeenvolging van dolle verwikkelingen, gekke misverstanden en ongecontroleerde persoonsverwisselingen in het kundig en hilarisch tempo, zoals we dat alleen van De Komedie Compagnie kunnen verwachten. »

Buddy Holly & The Cricketers »

The Fabulous Buddy Holly & The Cricketers
30/10/2016

Met zijn dikke hoornen bril, donkere haardos en onberispelijk pak, groeide Buddy Holly snel uit tot een stijlicoon. Muzikaal was hij één van de toonaangevende artiesten uit de late jaren vijftig: extreem getalenteerd, een geniale songwriter en een voortreffelijke instrumentalist. De show van Buddy Holly & The Cricketers voert u terug in de tijd van wereldhits zoals ‘Heartbeat’, ‘That’ll be the day’, ‘It doesn’t matter anymore’ en ‘Oh boy!’. Zij garanderen een middag vol opzwepende beats en stomende riffs, want ‘its time to rock ’n roll , baby!' »

De Bonanzas »

The story of The Sixties
27/11/2016

The Swinging Sixties: de tijd van love, peace and understanding maar vooral van uitstekende muziek. De Bonanzas voeren je mee in een chronologische teletijdmachine, die start op de drempel van 1960 en eindigt aan de voordeur van de seventies. »

Janine Bischops »

Het laatste woord
18/12/2016

Ze is wereldberoemd in de Brugse theaterwereld. We hebben het dan over de Jacqueline Compernolle, die generaties theaterliefhebbers aan het lachen bracht met haar onevenaarbare one woman shows. Collega Janine Bischops ontdekte de rijke erfenis aan teksten en sketchen die de Brugse rascomédienne bijeen improviseerde en trekt in Het Laatste Woord alle registers open om de onweerstaanbare situatiehumor die Jacqueline ons toevertrouwde in volle glorie te laten schitteren. »

Chris Dean's Syd Lawrence Orchestra »

concert
22/1/2017

In 1996 gaf Syd Lawrence de fakkel door aan zijn vaste trombonist Chris Dean. Onder zijn leiding bevestigde het orkest zich als één van de grote Britse swingorkesten, die naast standards van Glenn Miller ook minder bekende pareltjes van wereldvermaarde bandleiders zoals Tommy Dorsey, Woody Herman, Stan Kenton of Harry James op het repertoire houdt, naast standards van o.a. Nat King Cole, Ella Fitzgerald of Peggy Lee. »

Dancers On Stage »

Unforgettable - One Night in Manhattan
12/2/2017

De Dancers On Stage ontvangen je in stijl, zoals James Bond, The Great Gatsby of Frank Sinatra en de rest van zijn Rat Pack het graag zouden zien: chique, een tikkeltje verwaand, maar ook bruisend, energiek en met bij tijd een wijle ook een vrolijke kwinkslag die Fred Astaire op de tippen van zijn schoenen zou doen lopen. »

Jackobond »

Rode rozen in de sneeuw / Jackobond zingt Marva
12/3/2017

‘Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou, dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste’, herinnert Riet Muylaert zich nog erg intens. ‘Marva deed haar dromen, van eilanden in groen en blauw en van zoveel mooie dingen, en zo heeft Marva zich stilletjes ook in mij genesteld’, mijmert Riet verder. Samen met haar band Jackobond brengt Riet een pakkende ode aan haar (moeders) idool. Wie weet is Marva voor de gelegenheid ook van de partij? »

The Nylons »

Farewell Tour
26/3/2017

De Farewell Tour van The Nylons werd helaas afgelast wegens ziekte. »

LSP-Band »

Van vroeger en nu
23/4/2017

De LSP-Band ontstond oorspronkelijk uit een groep muzikanten rond Johan Verminnen, met o.a. Firmin Timmermans, Eric Melaerts en Jan Hautekiet. Bij de keuze van de gasten en het repertoire vertrokken zij van een principe: de bv’s moesten covers brengen en mochten nooit eigen nummers zingen. Ook de nieuwe LSP-band respecteert deze visie. Verwacht je dus aan een middag down memory lane, in het gezelschap van ‘Mona Lisa’, ‘Spanish Eyes’ of John Terra. »

Musicland Productions »

Ladies of the sixties
7/5/2017

Trouwe nostalgiabezoekers zullen ze zeker nog herkennen, deze ‘ladies of the fifties’ die ondertussen weer wat ouder zijn geworden en zich nu graag in de maatpakjes van de ‘ladies of the sixties’ proppen. De vier zangeressen voeren u terug mee in de tijd dat het televisietoestel stilaan het centraal meubelstuk in elk Vlaamse salon werd en waar de jeugd het uitgaansleven kleurde met sigaretten, drank, wilde haren en vrije liefde. Rock ’n roll voerde de ‘heartbeat’ aan van jongeren die hun outfit iets kleurrijker zagen en hun kapsels iets volumineuzer dan hun ouders lief was. »