Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  

PRODUCTIEOVERZICHT

KORTING DOELGROEPEN

Tommy and the Wildflowers »

staand concert
7/10/2016

Nadat hij jarenlang actief was als gitarist, producer, songschrijver en studiomuzikant, bracht Tommy Vlaeminck vorig jaar zijn eerste eigen full cd uit. Verschillende radiostations pikten meteen het album op, waarbij vooral songs zoals ‘Awake’, ‘Lost and gone’ en ‘Sound of a broken heart’ op heel wat airplay konden rekenen. »

t,arsenaal »

Dood van een handelsreiziger
11/10/2016

Zoals we van t,arsenaal gewoon zijn, kiest het gezelschap voor een eigen interpretatie helemaal in het licht van onze huidige maatschappij. Een theaterklassieker van formaat die u gewoon moet gezien hebben! »

Roland and The Deep Blue Sea »

Zeemansliederen
18/10/2016

Op vraag van De Grote Post in Oostende diepte Roland enkele verrassende bluesparels op uit het muzikale maritieme verleden. Zeemansliederen uit diverse landen en tijden, gepekeld in ware bluesstijl: rauw, eerlijk en puur. Verhalen over vaders en zonen die hun families verlieten voor een gewaagd leven op het water. Sagen en legenden over onbetrouwbare zeeën die verbindingen maken met vreemde continenten en onbekende werelden. »

De Schedelgeboorten »

Nu wel!
19/10/2016

De pijn van het zijn en de grap ervan inzien, dat moet zowat het handelsmerk zijn van De Schedelgeboorten. De Morgen sprak van ‘pareltjes van muzikale spitsvondigheden’, terwijl Gazet van Antwerpen het gezelschap prees om de hilarische wijze waarop zij de absurditeit van het leven bezingen. »

Het Banket »

Vergeten man
21/10/2016

Vergeten Man is een monoloog geschreven voor Stefaan Degand, de acteur met een stem als een opera. Dit is een muzikale vertelling voor iedereen vanaf twaalf jaar en gaat over een mens die niet lijkt te bestaan. Zijn familie is hem vergeten. Mensen lopen hem voorbij. Niemand vraagt hem iets, niemand scheldt hem uit. »

Noord Nederlands Toneel »

All Inclusive - AFGELAST
25/10/2016

Deze voorstelling werd helaas afgelast. »

Tom Lanoye »

Niemandsland/Overkant - GEANNULEERD
27/10/2016

Deze voorstelling wordt door ziekte van Tom Lanoye geannuleerd. We zoeken momenteel nog naar een nieuwe datum. »

Bugge Wesseltoft »

New Conception Of Jazz
28/10/2016

Bugge Wesseltoft viert het jubileum van zijn band en van het platenlabel Jazzland Recordings met een heel nieuwe bezetting, meer bepaald met een ‘all-female line up’, een nieuwe generatie jonge talentvolle muzikanten uit Oslo. Met deze band presenteert Bugge Wesseltoft zowel nieuw als oud materiaal, met hits als 'You might say', 'Existence' en 'Change' als vaste waarden. »

Toneelgroep Maastricht »

Eyes Wide Shut
4/11/2016

Regisseur Servé Hermans en Jibbe Willems, huisschrijver voor Toneelgroep Maastricht, beten zich vast in dit surrealistische en claustrofobische werk van Kubrick en leveren een heel eigen versie voor theater. Deze voorstelling gaat over de diepste verlangens van de mens, over lust in een wereld waarin droom en werkelijkheid niet van elkaar te onderscheiden zijn. Hermans situeert alles tegen de achtergrond van een opzwepend carnavalsfeest. »

Familie Flöz »

Teatro Delusio
8/11/2016

Familie Flöz uit Berlijn geldt als één van de meest fascinerende gezelschappen op het vlak van maskertheater in Europa. Deze groep munt ook uit in poëtische ontroering en onovertroffen visuele poëzie. In dit stuk presenteren ze een voorstelling over theater en gunnen ze ons een komische blik in de coulissen. »

Sachli Gholamalizad / KVS »

(Not) my paradise
10/11/2016

Actrice en theatermaakster Sachli Gholamalizad werd geboren in Iran en vluchtte op 5-jarige leeftijd naar België met haar familie. In '(Not) my paradise' reconstrueert zij het verhaal van haar oma. In het Iran van de jaren zeventig, werd zij uitgehuwelijkt aan een man die zij niet zelf kon kiezen, niet uitzonderlijk in het culturele patroon van die tijd en dat land. »

Theater Utrecht »

Westkaai
15/11/2016

Theater Utrecht maakt voorstellingen vanuit een zeer grote maatschappelijke betrokkenheid en het werk van de Franse auteur Bernard-Marie Koltès leent zich daar uitstekend toe. Westkaai schetst een wereld waarin grenzen in vraag worden gesteld, identiteit geen zekerheid meer is en waarin alles dreigt te veranderen. »

Ayelen Parolin »

Nativos
19/11/2016

In 2014 verblufte Ayelen Parolin de danswereld met haar duet Hérétiques, een soort van hedendaags ritueel, gebaseerd op repetitie en volharding, met als leidmotief de driehoek en zijn eindeloze variaties. Haar nieuwe werk Nativos zit in dezelfde geest, maar dit keer werkt Parolin met vier Koreaanse dansers, een pianiste en een Koreaanse percussionist. »

Radio Guga »

Inteam
29/11/2016

Maestroloog Baùl verbuigt zowel zijn huid als zijn strottenhoofd in de meest gesmeerde bochten, om gestalte te geven aan uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. We hadden al enkele data in de Brugse stadsschouwburg gereserveerd voor Mumford & Sons, Bart Peeters, Clouseau, Jacques Brel, Avici, Hozier, Elvis Presley, Editors of Gabriel Rios... We kozen echter liever de iets moeilijkere weg en laten dan maar Guga Baùl zelf op je los. »

The London Quartet »

Christmas with The London Quartet - Cantabile
23/12/2016

De internationaal gerenommeerde formatie The London Quartet Cantabile staat ondertussen al ruim 40 jaar op de planken en wist zich in die tijd op te werken tot een van de meest vooraanstaande vocale groepen uit het Verenigd Koninkrijk. Het repertoire bevat zowel vroege polyfonie, maar ook jazz en eigentijdse muziek, verpakt in een typisch Britse stijl die virtuoze zang en fijnzinnige humor combineert. »

Viktor Lazlo »

Trois Femmes / Drie Vrouwen
10/1/2017

Wellicht kent u deze Frans-Belgische zangeres nog van de hits 'Backdoor Man’ of 'Sweet, Soft & Lazy' uit de jaren tachtig. Haar carrière stond sindsdien niet stil en onlangs werkte zij zich opnieuw in de belangstelling vanuit haar grote bewondering voor Billie Holiday. Naast Billie Holiday laat Viktor Lazlo zich in Trois Femmes ook inspireren door twee andere jazzdiva’s, Sarah Vaughan en Ella Fitzgerald. »

Liesa Naert en Nele Bauwens »

Constance & Mathilde
11/1/2017

Deze voorstelling werd helaas afgelast. »

Bloet vzw & Comp. Marius »

Ne Swarte
17/1/2017

Nadat hij eerder al Macbeth bewerkte tot Bloetwollefduivel, heeft Jan Decorte nu met Ne Swarte zijn zinnen gezet op Othello. In zijn eigenreide stijl en taal ontbeent Jan Decorte deze klassieker en maakt er een radicale poëtische herschrijving van. »

Kommil Foo »

Kommil Foo in concert
20/1/2017

In de Stadsschouwburg dit keer een programma met alleen het beste van Kommil Foo op muzikaal vlak. Mich en Raf Walschaerts selecteren voor u de mooiste, beste, grappigste en meest ontroerende nummers uit hun uitgebreide repertoire. Verwacht u aan klassiekers als Ruimtevaarder, Madrid, De Volgende, maar ook aan splinternieuwe songs uit de recente voorstelling Schoft. »

Vernieuwd Gents Volkstoneel »

Schoon Ogen
21/1/2017

Het Vernieuwd Gents Volkstoneel breit een hedendaags vervolg aan de traditie van het typische Gentse volkstoneel en dit valt zeer in de smaak van het publiek. Hun thema’s zijn actueel, hun spel is gevat en de plots zijn verrassend. Bob De Moor, bevlogen theatergrijsaard en drijvende kracht achter dit gezelschap, deelt de scène met Bert Verbeke en Heidi De Grauwe. »

Abattoir Fermé »

Bukowski + LA
24/1/2017

Het semi-autobiografisch werk van Bukowski portretteert gokkers, alcoholisten en boefjes uit de ruige achterbuurten van L.A., in een rauwe en directe stijl, boordevol geestige dialogen. Wat gebeurt er wanneer de laatste toogzweer naar buiten strompelt, de gordijnen sluiten en de deur in het slot valt? Die gruwelijke en decadente ongein, zet Abattoir Fermé in haar ondertussen bekende stijl in verwarrend nachtelijk perspectief. »

Johan Verminnen en Groep »

Tussen een glimlach en een traan
29/1/2017

Zijn repertoire getuigt van een turbulent, maar rijk leven, waarmee Verminnen al meer dan vijfenveertig jaar de theaterplanken aan het trillen brengt. Hij kent ondertussen zowat alle binnenwegen en achterzaaltjes van dit land. Met deze jubileumtour maakt hij de balans op van een rijk artistiek parcours met een pakkende mélange van nieuwe liedjes en oerklassiekers, al dan niet in een opgefrist en uitgestoft jasje. »

KVS / Valentijn Dhaenens & Alejandra Theus »

Domestica
31/1/2017

In Domestica trekt een stoet twistende en knokkende koppels voorbij, van Medea en Jason tot Liz Taylor en Richard Burton of Ike en Tina Turner, van Antonius en Cleopatra over Who’s Afraid of Virginia Wolf tot Temptation Island. Het stuk is een bloemlezing van eeuwen echtelijke twisten op de tonen van evenveel eeuwen muziek: van de middeleeuwse minnelyriek tot Grease of Dirty Dancing. »

Peter De Graef & Matzer Theaterproducties »

Everybody Happy!?
3/2/2017

Everybody Happy was al in Nederland te zien en werd daar zeer lovend onthaald. De acteurs spelen hun zware rollen prima en benadrukken vaak de humor in de tekst, want ook die is er. De Graef vertolkt zijn personage met verbluffende souplesse. De regie is krachtig en oprecht. Een voorstelling die je doet vergeten waar je bent, onder je huid kruipt en daar nog dagenlang blijft zitten. »

Judas Theaterproducties »

De Rozenoorlog
4/2/2017

De Rozenoorlog is een musical gebaseerd op de jaren tachtig bestseller 'The War of Roses' van Warren Adler en de gelijknamige filmhit met Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny De Vito. Dit stuk is van dezelfde makers als Lelies, Jospehine B., Pauline & Paulette en De Muze van Rubens. »

Theater Malpertuis »

Hele dagen in de bomen
7/2/2017

Het boek 'Hele dagen in de bomen' van Marguerite Duras dateert al van begin jaren ’50. Halfweg jaren ’60 verscheen van het boek ook een theaterbewerking. Marguerite Duras staat tot op vandaag bekend als één van de grootste enfants terribles uit de Franse literatuur. Piet Arfeuille is ondertussen al enkele jaren artistiek leider en huisregisseur van Theater Malpertuis en geeft deze klassieker een heel eigen visuele en verbale twist. Als een antropoloog analyseert hij in dit stuk de onvoorspelbare menselijke natuur en hoe de tijdsgeest daarop een invloed heeft. »

Rebekka de Wit & Tijdelijke Samenscholing »

We take it from here
9/2/2017

Op 17 juni 2015 stapt een blanke jongen met een geweer een kerk binnen in de Amerikaanse stad Charleston. Hij schiet negen kerkgangers neer, niet toevallig van een donkerder huidskleur. De zondag daarop draagt diezelfde kerkgemeenschap in diezelfde kerk een dienst op aan die schutter. Ze vragen de Heer vergeving voor de dader … »

ARSENAAL/LAZARUS »

Wat ik graag zou zijn als ik niet was wat ik ben
14/2/2017

De titel van deze voorstelling is ontleend aan een boek van de Argentijnse schrijver César Bruto. Daarin gaat het hoofdpersonage Julio Cortázar op zoek naar tekens en bewijzen dat er, naast dat wat wij als vaststaande werkelijkheid ervaren, nog evenveel mogelijkheden van andere werkelijkheden bestaan. Misschien is dat wat we zien, niet het enige? Misschien kunnen we de werkelijkheid manipuleren en naar onze hand zetten? »

Kunstz / Sachli Gholamalizad »

A reason to talk
16/2/2017

Door omstandigheden is actrice Sachli Gholamalizad niet in de mogelijkheid de voorstelling A reason to talk in Brugge te presenteren. Vandaar dat wij genoodzaakt zijn de voorstelling af te gelasten, waarvoor onze excuses. »

Guido Belcanto, Jan De Smet & Barbara Dex »

Ode aan Bobbejaan
18/2/2017

Guido Belcanto en Jan De Smet zijn met de muziek van Bobbejaan Schoepen opgegroeid en leiden zijn oeuvre de eenentwintigste eeuw in. Achter elke grote man, staat een sterke vrouw. Bobbejaan Schoepen en zijn vrouw José deelden vaak het podium, wat resulteerde in enkele gevoelige duetten. De sterke vrouw binnen dit trio is Barbara Dex, ongetwijfeld één van Vlaanderens mooiste stemmen. »

10cc »

support: Mick Flannery
21/2/2017

Graham Gouldman wordt beschouwd als een van de invloedrijkste Britse songschrijvers en zijn band 10cc verkocht sinds de jaren zeventig meer dan 30 miljoen albums. Volgens kenners schuilt de kracht van hits zoals 'I’m not in love' of 'Dreadlock holiday' erin dat zij helemaal niet de trends van hun tijd volgden en daardoor zonder veel weerwerk snel een tijdloos karakter kregen. »

Olympique Dramatique / Toneelhuis »

Risjaar Drei
23,24/2/2017

Risjaar Drei verzamelt een indrukwekkende reeks namen uit het Vlaamse theater. Onder meer Peter Van Den Begin, Jan Decleir, Mieke de Groote, Koen De Sutter en Marc Van Eeghem staan samen op de scène. Een cast om je theatervingers bij af te likken! Shakespeares befaamde koningsdrama’s blijven inspireren. Na de ondertussen bijna legendarische bewerking Ten Oorlog van Tom Lanoye en Luk Perceval, richt opnieuw een opmerkelijk gezelschap zijn pijlen op één van deze klassiekers. »

Lady Linn & Her Magnificent Seven »

Keep it a secret
25/2/2017

Geen enkele reden om dit nieuwe album geheim te houden. Het vierde studioalbum van Lady Linn bevat twaalf prachtige songs, schommelend tussen levendig en uptempo naar warm, intiem tot zwoel en mysterieus. »

Ontroerend Goed »

Are we not drawn onward to new erA
28/2/2017

De aMAZe jongeren programmeerden als tweede voorstelling van dit seizoen werk van Ontroerend Goed. Dit Gentse theaterperformance collectief mag dit jaar vijftien kaarsen uitblazen en groeide uit van klein dichtersgroepje tot internationaal erkend gezelschap. »

Roel van Bambost, Levien, Mathieu Engels »

Toneel van verbeelding / Hommage aan Dimitri van Toren
5/3/2017

De Nederlandse zanger Dimitri van Toren laat ons honderden liedjes na. Drie collega singer-songwriters vertolken nu een selectie uit zijn rijke repertoire. Dirk Schreurs, de vaste begeleider van Dimitri, zit aan de piano. Roel van Bambost, die vaak het podium deelde met Dimitri van Toren, had niet veel overtuigingskracht nodig om Levien en Mathieu Engels, twee enthousiaste jonge collega’s warm te maken voor deze hommage. »

Gandini Juggling »

4x4 Ephemeral Architectures
8/3/2017

Na het succes van SMASHED gaat de wereldberoemde jongleur Sean Gandini op zoek naar de relatie tussen ballet en hedendaags circus. Door de combinatie van ballet, beschouwd als kunst met een grote K en circus, in vergelijking hiermee vaak gezien als minderwaardig, boort de wereldberoemde jongleur Sean Gandini een onuitputtelijke bron aan van artistieke mogelijkheden. »

Het nieuwstedelijk »

Groupe Diane
9/3/2017

Vorig seizoen herdoopten Braakland/ZheBilding en de Queeste zich gezamenlijk tot Het nieuwstedelijk. Het geëngageerde en zeer gesmaakte Hoop vorig jaar was de eerste voorstelling onder de nieuwe naam. Groupe Diane refereert aan de speciale eenheid van de Belgische rijkswacht die in het leven werd geroepen na de bloedige aanslagen tijdens de Olympische Spelen in 1972 en die vooral in de jaren tachtig actief was. In het stuk komt de Groupe Diane voor het eerst in actie. »

Daan Hugaert »

Spaans Krijt 2.0
16/3/2017

Daan Hugaert speelde in zowat alle zalen in Vlaanderen en Nederland en wil daarmee doorgaan, zolang zijn geest en lichaam dat toelaten, want zo zegt hij zelf: ‘Hij doet dat zo graag.’ »

Noord Nederlands Toneel »

Carrousel
21/3/2017

In Carrousel slepen de acteurs van het Noord Nederlands Toneel, de dansers van Club Guy & Roni en de muzikanten van Asko|Schönbergs K[h]AOS je mee in een uitputtende competitie, die wordt gadegeslagen door toeschouwers voor wie het leed van de deelnemers een vorm van vermaak is. Regisseur Guy Weizman vraagt zich af hoe het toch komt dat veel mensen, waaronder hijzelf, zo graag naar het lijden van een ander kijken tijdens sportwedstrijden, reality-shows, het journaal, films, social media of theatervoorstellingen. Brengt het je eigen geluk net iets meer onder handbereik? Wat Carrousel ons ook laat voelen, is de enorme kracht van het leven, die wat er in onze levens ook gebeurt, altijd doordraait. »

Circa »

What will have been
25/3/2017

In 'What will have been' tasten de acrobaten van Circa opnieuw de grenzen af van wat hun lichaam geacht wordt aan te kunnen en in die uitdaging gaan ze bijzonder ver. Op de tonen van Bach op viool en in combinatie met elektronische soundscapes, gaan de atleten van Circa zichzelf en elkaar te lijf, alsof de zwaartekracht op hen geen vat heeft. Wat je te zien krijgt, is een subliem staaltje van gewaagd, wild en fysiek theater in combinatie met tedere lichamelijkheid en visuele poëzie die ontroert door de verregaande durf en schijnbaar gewichtloze evidentie waarmee de acrobaten de ruimte inpalmen. »

Hof van Eede »

Vanish Beach
25/3/2017

Een voorstelling over heimwee en ballingschap en over het belang van herinneringen – al dan niet fictieve – als dat het enige nog is wat rest van je thuisland. »

NTGent »

4.48 Psychosis
28/3/2017

Dit schizofrene, maar heel pure stuk is voor elke regisseur een uitdaging. Jan Steen kiest voor een interpretatie met twee acteurs. Het publiek krijgt twee identieke en toch heel verschillende versies te zien op één avond. In Steens visie vertolken de acteurs bovendien geen rol, ze scheppen ze op basis van hun eigen stijl, gevoeligheden en ideeën. »

Berlin »

Bonanza & Jerusalem
29,30/3/2017

Berlin is één van die merkwaardige collectieven die via film een nieuwe vorm van theater en beeldvorming verkent. Niet toevallig krijgen hun voorstellingen namen van steden en streken. Die verbergen vaak een veelheid aan verhalen die Berlin via een intens documentair onderzoek tot een nieuwe beeldende theaterbeleving uitwerkt. Ook hun tweeluik Bonanza & Jerusalem kiest dit uitgangspunt, omdat steden vaak zoveel vertellen over onze wereld. De één in haar grootsheid, de andere als microkosmos. »

Gers Pardoel + afterparty »

Gers Pardoel Neemt Je Mee
31/3/2017

Gers Pardoel trekt voor de eerste keer naar de theaters. Hij neemt je mee op een muzikale trip waarin hij vertelt over zijn droom, van keukenboer tot artiest. Ga uit de bol op hits zoals Louise en Bagagedrager, maar maak ook kennis met parels die de hitlijsten net niet haalden. »

Antony Hamilton & Alisdair Macindoe »

MEETING
4/4/2017

In Meeting speelt Antony Hamilton een nauwgezet spel tussen beweging en muziek en onderzoekt hij de verhouding tussen mens en machine. Twee dansers bevinden zich in een kring van 64 muziekrobotjes, ontworpen door Alisdair Macindoe. Met die simpele ingrediënten, een machinale puls en strakke bewegingen, gaan Antony Hamilton en Macindoe op zoek naar de minimale voorwaarden om dans en geluid te produceren. Het resultaat is een onophoudelijke en hallucinerende stroom van geluiden en bewegingen waarin de toeschouwer volledig kan verdwijnen. »

Theater Antigone »

Semmelweis
9/4/2017

Na de succesvolle samenwerkingen met 'Het leven en werken van Leopold II' en 'Missie', gaan regisseur Raven Ruëll en acteur Bruno Vanden Broecke opnieuw samen aan de slag en dat rond een bijzonder thema. »

Brugotta pop- en rockawards »

concert
15/4/2017

Wat mag je verwachten? In grote lijnen een Awards Night in de ruimte zin van het woord, met verrassingsacts, unieke gelegenheidsformaties en onverwachte combinaties, toespraken, prijzen, bloemen, bekers en medailles! »

Vamos Theatre »

The Best Thing
19/4/2017

Een onschuldig verhaaltje over een meisje dat opgroeit in de swinging sixties. Een aangepast retrodecor en aankleding. Muziek die zo uit het collectief geheugen op de portable platenspeler belandt. Het zijn de verraderlijke ingrediënten voor een dieper liggende problematiek. »

Campo »

IN KOOR!
26/4/2017

Uitgangspunt voor IN KOOR! zijn de repetities van een zangstuk. Een koor, zingende mensen die zich eindeloos oefenen in (dis)harmonie om ergens tot eenstemmigheid en welluidendheid te komen. IN KOOR! is een muziektheaterproject waarin de Brusselse klankperformance-kunstenares Myriam Van Imschoot en Willem de Wolf, acteur en auteur bij Cie. De Koe, samenwerken met het Gentse kunstencentrum CAMPO, studenten van diverse afdelingen van het KASK in Gent en amateur-acteurs uit verschillende verenigingen. »

Karen Vanhulle »

Second Skin
27/4/2017

Onlangs verraste Karen Vanhulle de muziekwereld met de bijzonder sfeervolle debuut-EP Second Skin met daarop een zorgzame selectie eigen nummers. Een gevarieerd ‘visiteplaatje’ met veel respect voor onder meer Joni Mitchell, Tori Amos, Eefje De Visser en Jeff Buckley, maar ook met veel karakter en een fijnzinnig geloof in eigen kunnen. »

Hans de Booij, Elly & Rikkert, Lenny Kuhr, Wigbert & Jan Hautekiet »

Het Kleinkunstfestival 2
30/4/2017

Kleinkunst mag weer. Meer zelfs, kleinkunst is weer in. Dat leidden wij althans af uit het groot succes van de eerste editie van dit Kleinkunstfestival twee jaar geleden. Een tweede editie kon dus niet uitblijven. Zeker nu een nieuwe generatie jonge straffe Nederlandstalige artiesten is opgestaan die zich graag spiegelt aan de pioniers van de jaren '60-'70. »

NTGent / Wim Opbrouck & Wilfried de Jong »

We Free Kings
6/5/2017

In een wereld die steeds benauwder aanvoelt, gaan Wim Opbrouck en Wilfried de Jong op zoek naar de betekenis van vrijheid. Naar het hier en nu – met de verbeelding als soevereine kracht. Hun gids is de jazz: muziek op het scherp van de snede, als bevrijding van de geest. »

Jan Martens / Steven Michel »

DOUBLE BILL: ODE TO THE ATTEMPT & THEY MIGHT BE GIANTS
11/5/2017

Wegens een blessure van Jan Martens kon deze voorstelling vorig jaar niet doorgaan, maar we wilden je deze dubbele dansparel niet onthouden. Twee makers. Een die nog jong, maar toch al gevestigd is (Jan Martens), en een wiens ster snel zal rijzen (Steven Michel). »

Raymond van het Groenewoud »

Kreten en Gefluister
13/5/2017

Na zijn 65ste verjaardag wil Raymond nog méér genieten van zijn muzikale vrijheid. Daarom laat hij zijn begeleidingsband even aan de kant en verovert hij het podium solo. Raymond als alleenheerser op het podium, staat garant voor een avond vol intimiteit, dromen en teksten die zich rechtstreeks in het hart laten kerven. »