D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31  

PRODUCTIEOVERZICHT

1STE EN 2DE LEERJAAR

Zou! »

Compagnie sOns de tOile
5,6/10/2017

'Zou!' Is een knallende, ritmische performance waarin twee rasartiesten met hun stem, hun voeten, handen, monden en bewegingen een heel orkest laten klinken. Het is het begin van een ontdekkingsreis van de muzikale mogelijkheden van je lichaam. »

Achter de spiegel »

Sprookjes enzo & Theater Tieret
23,24/11/2017

Twee geliefde jeugdtheatergezelschappen Theater Tieret & Sprookjes enzo bundelen voor het eerst de krachten en nemen on mee langs wegen vol herinneringen en verdwaalde gedachten. We gaan naar een land waar vergeten woorden gefluister worden. Het wordt een wonderlijke tocht langs oude kinderrijmpjes, bizarre situaties, gekke figuren en nostalgische kleuren! »

Solan & Ludwig: de grote kaasrace/FILM »

Rasmus A. Sivertsen
15,16,17/1/2018

Ken je de opschepperige eend Solan, de verlegen egel Ludwig en de vriendelijke uitvinder Reodor nog? In deze tweede film over dit olijke trio moeten ze samen aan de slag om de inwoners van een naburig dorp te verslaan in de grote kaasrace. Daarbij zijn alle middelen toegestaan. Met de overmoedige Solan aan het roer, staat er veel meer op het spel dan enkel een bol kaas. Het wordt een gevaarlijke race over ravijnen, bevroren meren en door bossen vol hongerige beesten. »

Uilenbal/FILM »

Simone van Dusseldorp
19,20,21/2/2018

De 8-jarige Meral is net verhuisd en wil graag nieuwe vrienden maken op school, wat moeilijker blijkt dan gedacht. Op haar nieuwe kamer ontdekt ze de muis Piepiep en neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met Jason, Vito en Desi. Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft ze haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepiep’s botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn. »

De Olé Olé Koffer »

Flamenchica Mundi
22/3/2018

De Spaanse flamencodanseres en docente Teresa Jaldón heeft in Amsterdam een bloeiende flamencodansschool, ook voor kinderen. Zo legt ze een stevige basis voor de toekomst van de flamenco in Nederland. Samen met het Flamenchica Mundi gezelschap maakte ze een kleurrijke familievoorstelling over een vrolijke Spaanse hippie die de wereld afreist met een magische koffer vol flamencoverhalen. »

Meneer Groen en Meneer Bruin »

Anna's Steen
23,24,25/4/2018

Daar zijn ze weer! Meneer Groen en Meneer Bruin! Welkom allemaal! Ze ontvangen jullie zeer graag in hun eigen gecreëerd theater met heerlijke zelfgemaakte baksels en hun vele avonturen. Als het licht dooft en de spots gaan branden, stappen Meneer Groen en Meneer Bruin in de show van hun eigen leven. Een voorstelling met ludieke decorelementen, en pittige livemuziek en ontwapenend spel waarin humor en poëzie hand in hand gaan. »