Cultuurcentrum Brugge
Lieven Dirckx

Het Grote Classic Stories Muziekjaaroverzicht: 2024

Korneel De Clercq, Senne Guns en Laurens Billiet
za 28 dec 24 17:00 - 19:00
za 28 dec '24
17:00 - 19:00
  • za 28 dec '24
    17:00 - 19:00
    Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29
Senne, Loko en Korneel knallen het jaar uit met een weergaloos grappige en muzikale eindejaarsshow

Korneel De Clercq, Senne Guns en Laurens Billiet (aka Loko) zijn de nieuwe wonderkinderen van het Vlaamse popmuziekcabaret. Of dit al een genre is, weten we niet. Feit is dat deze drie knapen hun genialiteit bewezen in programma’s als de Popquiz, Amai zeg wauw! en Koken met Classics of als muzikanten bij Admiral Freebee, Douglas Firs of Zimmerman. Eind 2024 ontsteken ze samen het vuurwerk en knallen ze met een weergaloos grappige en muzikale eindejaarsshow het jaar uit. Heb je even genoeg van volgestouwde kalkoenen en zatte nonkels? Kom dan genieten van deze show vol verrassende muziek, spitsvondige analyses en een mystery guest!

Deze show omvat genoeg droogkomische muzikale wijsheid voor het allereerste, alomvattende muzikale jaaroverzicht uit de vaderlandse geschiedenis. Samen met een special guest die het afgelopen muziekjaar mee kleurde, wagen ze zich aan rake observaties, persoonlijke verhalen en culinaire analyses. Is Taylor Swift echt zo goed als Shakespeare en Bach, wat deed Nederland Europapapatverdorie op het Songfestival, waarom is Beyoncé met de country van Mumford & Sons gaan lopen, is er ondertussen al wereldvrede of moet het beste echt nog komen? 

Een prettig gestoorde terugblik op 2024 met veel live muziek, Soulwaxwaardige remixes en verrassende onthullingen uit de backstage. Ideaal voor onder de kerstboom. Welkom bij Het Grote Classic Stories Muziekjaaroverzicht 2024.