Cultuurcentrum Brugge
Diego Franssens

Macadam!

Tutti Fratelli
za 15 feb 25 20:00 - 22:00
za 15 feb '25
20:00 - 22:00
  • za 15 feb '25
    20:00 - 22:00
    Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29

In Macadam! cruiset Tutti Fratelli over de Boulevard of Broken Dreams.

Macadam! is ravissante revue van verborgen dromen. De ultieme verbeelding van troost in donkere tijden. Een ode aan de magie van hoop.

Maar hier en daar zit blijkbaar toch een kink in de kabel. Onder de troubadours sluimert een lang begraven complot dat net vanavond weer aan de oppervlakte komt.

Op de ritmes van percussionist Kobe Proesmans en pianist Florejan Verschueren marcheert Tutti Fratelli als een troostende fanfare door je hart. Onder leiding van Nico Sturm, bijgestaan door Mokhallad Rasem en met bijzondere bijdragen van onder andere Hugo Matthysen.

Over Tutti Fratelli 
Tutti Fratelli is een sociaal-artistieke werkplaats in het hart van Antwerpen. Tutti Fratelli maakt theater met personen die minder kansen kregen in het leven. Mensen in armoede, met psychische problemen of met een beperking enzovoort. Tutti Fratelli is een huis voor velen, een artistieke vrijplaats met aandacht voor de meest kwetsbaren en de schoonheid van het onvolmaakte. Het huis stond jarenlang onder de artistieke leiding van Reinhilde Decleir. Na haar overlijden nam Nico Sturm de fakkel over.

Credits

van en met: alle Fratelli
artistieke leiding en regie: Nico Sturm 
met bijzondere bijdragen van: Hugo Matthysen 
percussie: Kobe Proesmans
piano: Florejan Verschueren 
choreografie: Iris Bouche
scenografie: Damiaan De Schrijver 
droomadviseur: Mokhallad Rasem
dankzij, door en met vele andere artiesten