Cultuurcentrum Brugge

Antony Reynaert

Brugotta Café
do 14 nov 24 20:00 - 21:30
do 14 nov '24
20:00 - 21:30

Antony Reynaert is een avant-garde componist, gitarist en muziekpedagoog die graag grenzen verlegt met zijn innovatieve en meeslepende composities. Geboren in Oostende begon zijn muzikale reis op jonge leeftijd met klassieke pianolessen. Op zijn veertiende raakte hij in de ban van de gitaar, geïnspireerd door punk- en metalriffs, en verdiepte hij zich al snel in de blues, beïnvloed door legendarische gitaristen zoals Jimi Hendrix, Jeff Beck en David Gilmour.

Zijn composities kenmerken zich door een vrije structuur waarin blues, klassieke muziek en free jazz naadloos samenkomen. Geïnspireerd door Zen-boeddhisme, verkent zijn muziek de wisselwerking tussen geluid en stilte, wat een gevoel van rust en introspectie oproept bij de luisteraars. Antony’s artistieke benadering daagt traditionele genres uit en creëert een unieke luisterervaring die zowel boeit als verrast.

Naast zijn werk als componist en performer is Antony een toegewijd muziekpedagoog. Met zijn Gitaar Training Studio inspireert hij zowel beginnende als ervaren gitaristen om hun eigen creatieve stem te ontdekken en te ontwikkelen.

Maak je klaar voor een muzikale avond waarin de grenzen van de gitaar worden verkend en geniet van een meeslepende ervaring met Antony Reynaert!